5 hobby-uri de vara pentru copii

Hobby distractiv pentru scoala de vara

Pentru copii si introducerea unor activitati noi nu exista un anotimp mai potrivit ca vara!

Vara, parintii au ocazia excelenta de a-i incuraja pe copii sa aiba cel putin un nou hobby, cu toate ca in vacanta copiii au tendinta de a dormi pana mai tarziu (in special adolescentii) si de a hoinari toata ziua cu prietenii. Cu toate astea, aceste tipuri de activitati libere devin repede plictisitoare si nu mai sunt laactivitati-scoala-de-vara fel de interesante ca la inceput. In acest moment este ideal ca parintii sa intervina cu idei pentru noi activitati, indiferent ca este adolescent sau copil.

Lectii de muzica. Vacanta de vara este excelenta pentru lectii de muzica avand in vedere timpul liber la dispozitie. Este mult mai bine pentru introducerea unei astfel de activitati atunci cand copilul tau este mult mai relaxat si va putea sa se bucure din plin.

Noi activitati sportive. Daca in timpul anului scolar copilul tau a avut activitati sportive ca fotbalul, de exemplu, este timpul sa incerce si alte activitati specifice sezonului de vacanta (inot, golf, volleyball).

Tabere de vara sportive. Pentru copiii care au o activitate sportiva favorita, locuri ca taberele de vara sportive sunt ideale.

Creativitate. Vara este ideala pentru activitati creative ca pictatul in aer liber, lucrul cu argila sau joaca cu nisipul. In acest mod copilul va deveni mai creativ si va avea ocazia de a se apropia mai mult de natura.

Cscoala de vara pentru copiionstruieste. Cei care locuiesc la curte au ocazia de a incerca construirea unui fort sau, de ce nu, o casuta in copac. De asemenea, copiii pot participa la activitati de curatare a orasului, adunarea deseurilor din natura.

Un loc ideal pentru aceste activitati este programul de scoala de vara sector 4, Bucuresti oferit de echipa Kreative Kids care are in componenta sa personal specializat in educatia copiilor.